שלום רב, רציתי לשאול אם החוזה שכירות שלנו מסתיים בחודש יוני 2021 ואני צריכה ללדת באותו חודש אין לי אופציה בחוזה לעוד שנה . האם יש לי אפשרות כלשהי להמשיך עוד מספר חודשים עד שהתינוק יגדל אני ממש פוחדת בגלל המצב של הקורונה וגם היה לי באחד ההריונות סיכון והייתי בשמירת הריון.
אודה לתשובה
שרה שלום רב,
תודה שבחרת להעלות את שאלתך בפורום המשפטי לנושאי שכירות.
תחילה, יובהר כי המענה בפורום אינו מהווה ייעוץ משפטי ואף אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי. כל העושה השימוש בתשובות שניתנות בפורום ובמאמרים שבאתר זה עושה זאת על אחריותו בלבד.
כמו כן, יש לציין כי המענה בפורום הינו כללי, מבלי שהמסמכים הרלוונטיים למחלוקת או התיעוד הקיים נבחנו. לכן, מדובר במענה שניתן על בסיס הפרקטיקה הנהוגה בתחום השכירות.
ככלל, לפי הפרקטיקה הנהוגה בחוזי שכירות - על השוכר לפנות את המושכר בתום תקופת השכירות, אחרת יהיה ניתן לחייבו בנזק שייגרם למשכיר בעקבות אי פינוי הדירה, בפיצוי המוסכם בגין הפרה יסודית של הסכם השכירות או בפיצוי שנקבע בגין כל יום איחור בפינוי המושכר (ככול שנקבעו פיצויים כאלו).
בשאלות אחרות שפורסמו בפורום זה ניתן למצוא מספר שאלות בעלי רלוונטיות, ובהן: האם ניתן להחליף מנעול כשהשוכר לא מפנה את הדירה, מה ניתן לעשות עם חפצים של שוכר שנותרו בדירה ומהן האפשרויות של שוכר כאשר השוכר הקודם אינו מפנה את הדירה.
כפי שניתן לראות, אי פינוי המושכר בזמן מאדם ומחפץ עשוי להוות הפרה של הסכם שכירות ולגרור חיוב כספי.
יחד עם זאת, לא פעם קורה כי השוכר והמשכיר מחליטים להאריך את תקופת השכירות באמצעות התנהגות ומבלי שנחתם הסכם בכתב. במקרה שכזה, הוראות הסכם השכירות ממשיכות לחול וכל צד יכול להביא את תקופת שכירות לידי סיום בתוך פרק זמן סביר בהתאם לסעיף 29 לחוק השכירות והשאילה:
"(ב) לא הוסכם על תקופת השאילה, או שהצדדים המשיכו לקיימה לאחר תום התקופה שהוסכם עליה בלי לקבוע תקופה חדשה, רשאי כל צד לסיים את השאילה על ידי מתן הודעה לצד השני זמן סביר מראש."
מנגד, התעלמות מכך שתקופת השכירות הסתיימה מתוך תקווה שהתוקף להמשך השכירות יינתן על דרך ההתנהגות - אינה מבטיחה שלא תתבקשי לפנות את המושכר בתום תקופת השכירות על כל המשתמע מכך.